söndag 30 september 2007

Fars

Jag har läst om det här mordet som skedde på en uteservering alldeles här där jag bor och blir väldigt road på ett sätt. Skytten hade gått fram till den han ville skjuta och siktade och tryckte av. Vapnet klickade dock och skytten gick tydligen in på toaletten till restaurangen där offret satt. Offret trodde tydligen att skytten skämtade och satt lugnt kvar road av detta hysteriskt roliga skämt.
Ingen annan reagerade heller.
Inne på toaletten fixade skytten med pistolen. Ett skott ska ha brunnit av då och skytten skadade sig tydligen allvarligt i handen. Man kan bara anta att han sköt sig i handen på något sätt.
Fortfarande ingen som reagerar.
Dock, skytten misströstade inte utan gick ut och sköt personen i ansiktet. Denna person är nu död och skytten sitter i förvar på sjukhus (för sin hand).
Skytten sprang iväg och gömde sig i ett bostadshus, polisen kom och grep en man som gick ut med soporna. Folk runt omkring protesterade tydligen (detta är enligt Sydsvenskan, en artikel som sedan försvann från Sydsvenskan konstigt nog) och hans fru ropade "men han skulle ju bara ut med soporna". Några hemska timmar följde antagligen för den felaktigt gripna. Efter ett tag greps rätt man och den som greps först släpptes (efter att först ha kallats "medhjälpare" i tidningarna).

Det är som en fars.

1 kommentar:

caisa sa...

Men gud!! Det var det värsta jag har hört! Jag skulle aldrig skratta om någon siktade med ett jävla vapen i fejan på mig. Att ingen fann situationen obehaglig är för mig obegripligt.