tisdag 4 december 2007

Illa

http://sydsvenskan.se/malmo/article284296.ece
http://sydsvenskan.se/malmo/article284786.ece
På den här friskolan var jag på min allra första arbetsintervju. Det verkade vara en mycket trevlig skola men jag är nu glad att jag inte fick jobbet eftersom det handlade om rätt små barn.
Rektorn som nu har figurerat på nyheterna var den som intervjuade mig och jag är inte säker men jag vill minnas att han ställde en sådan fråga som är en no no i ett arbetsintervjusammanhang.
Jag undrar vad det är som har hänt med den här eleven och avstängningen. Det är nog inte så kul, när allt det här är utagerat, att komma tillbaka till skolan. Ty jag tror nämligen att rektorn inte kan göra på detta tvära sätt.
Voj voj, stackars barn.

Jag är ohyggligt trött.

Tänk om man någonsin igen kommer att kunna vara ute och svira så som man var förr. Oj oj. Att bli gammal vid 25, det är illa.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inget allvarligt iallafall, vad var det för fråga han ställde dig? Var det längesedan du sökte tjänst där?

Anonym sa...

Hej... intressant att läsa. JAg är en av föräldrarna som är med i artiklen. Klart intressant vad som var "no no no" i intervjun.

Ha det gott...

Anonym sa...

En stor eloge till de föräldrarna som anmält skolan till skolverket, dags att skolverket får lite insyn i hur det går till på den skolan. Inför en inspektion iav skolan i höstas fick eleverna reda på att dom skulle sitta fint samt uppföra sig för det skulle komma " besök"

Anonym sa...

Jag är mest intresserad av vad eleverna har gjort som gör att de inte borde gå kvar enligt ägaren.
Har de inte uppfört sig, stör de andra elever, presterar de för dåligt, mobbar de, är de mobbade eller vad är problemet?
Det finns hundra legitima orsaker till varför de inte borde gå kvar. KAN det vara så att barnen rent faktiskt inte klarar av miljön och/eller studierna och därför borde avskiljas?

Anonym sa...

Först har dom mindre studietimmar än andra skolor,sen hendlar det om hur ägaren har tillkallat mötet. Han vill inte gå ut i tidningen om vad eleverna gjort men idag berättade han för de andra eleverna på skolan. Om en avstängning ska gälla så finns det andra kandidater på Husieskolan, men de eleverna får gå kvar, var ligger logiken?

DrKotte sa...

Ojsan hejsan. Den där rektorn kan nog vänta sig ett eller annat smisk från skolverket, tror jag.

Anonym sa...

Dina blogg suger, de handlar bara om negativa och vardagliga saker de flesta inte bryr sig om, så sluta blogga eller blogga bättre.