torsdag 12 juni 2008Jag funderar litegrann kring Heidi Klum.
Är det hon som har kommit på programmet Project runway, på samma sätt som det är Tyra Banks som kommit på Top Model? Är det hon som har kommit på PJ så är hon ett geni för det är ett fantastiskt program. Till skillnad från en massa andra idiotiska dokusåpor handlar detta verkligen om folk som kan sina grejer. Det är skitduktiga designers redan innan som bara vill slå inom branschen, de får uppdrag inom begränsad tid och med begränsad budget och får göra det bästa av situationen. Fantastiskt.
Heidi Klum i programmet framstår som en mycket kunnig, stark och självständig kvinna.
Sen kom reklamen för någon bil... hon pratar så man inte förstår och kallar maken Seal för... "shux"? Jag vet inte, jag kan inte höra.

Nu har dock något kommit som gör att jag blir alldeles förvirrad. En reklam för någon fruktsnacks från ett företag som heter Katjes. Hon pratar som ett barn och beter sig som en bortskämd tonårstönt. "I just LOOOVE shopping" säger hon samtidigt som hon ohämmat vänder uppochner på sin väska och skakar på den så Katjesprodukterna ramlar ut. Samtidigt sitter hon uppflugen på soffan/sängen som en unge och fortsätter att prata som ett barn. Väldigt lekfullt slänger hon upp en av äppelbitarna (?) och fångar den med munnen och avslutar med en barnslig röst som säger "jes, jes, jes jes!"

No.

Inga kommentarer: