lördag 12 juli 2008

Foppatoffelelände

Jag vill inte gå och lägga mig. Jag vill njuta av min ledighet och göra allt som jag inte gör när jag jobbar, nämligen att inte gå och lägga sig kl. 22.00.

Men fan vad det var tunnt på tv då, absolut ingenting. Det bästa jag kunde hitta var ett program som heter "Gräshopporna invaderar" på Animal Planet. Jag vet inte.. jag har inte tittat så mycket på det än.

Vad förväntas folk göra kvällar som dessa? Tydligen inte kolla på tv eftersom det bara är skit på tv. Man förväntas kanske sitta på en klippa i den Bohuslänska skärgården och titta ut över solnedgången i armarna på sin löver.

Tråkigt nog har jag ingen löver och ingen klippa heller för den delen så det sket sig.


Nå.


Jag har spenderat en fin och käck dag med min brorson idag. Vi har varit vid havet och kollat lite, detta gjorde att lillkillen började gråta. Oroväckande.

Sen kom vi hem och badade lite i en babypool i trädgården. Desto käckare kan jag meddela. Det skvättes friskt, även en del efter faster. Det vet jag inte om jag uppskattar. Mellan alla dessa äventyr har jag solat samt spelat 500 med svägerskan. Jag förlorade onödigt stort.


Sen har jag och lillplutt nästan sovit. Lillplutt låg på mig och sov en sväng medan det åskade och blixtrade utanför. Svägerska blev tvungen att kuta omkring och dra ur och stoppa i sladdar medan än det ena än det andra ovädret sköljde över oss.


Sen affären.

Sällan har jag väl sett så många äckliga foppatofflor på folks fötter. Turligt nog var jag luttrad efter erfarenheten några dagar innan när jag funnit detta hav av styggelsen.Mitt knä har lämpligt nog ruttnat under de här senaste dagarna. Eller nåja, men det ser ut som det på nåt sätt. Äckligt som fan är det iaf. Självklart kan jag dela med mig med en bild för de som kanske inte riktigt förstår konceptet med ett ruttnande knä.

Slutligen vill jag dela med mig av en fin sak. Antoine har aldrig någonsin setta detta ute i det vilda förut och nu fick han se det. Tänk vilket under.Gräshopporna ska ömsa skinn och han fick se det. Eller skinn? Skal är det kanske? Eller vad är det gräshoppor ömsar egentligen? Inte vet jag. Jag visste fram till för fem sekunder sedan inte att gäshoppor ens ömsar ett skit.


Nåja, det blir väl bra.


Jag delar med mig.Inga kommentarer: