onsdag 8 juli 2009

Give

Jag har registrerat en MASSA uppgifter om mig på af.se nu. Gudars skymning vad jobbigt det var. Inte nog med att man ska registrera det en gång. Man ska registrera det flera gånger. Sista gången struntade jag i att vara grundlig i grundutbildningsangivelsen, dvs jag angav inte att jag hade gått grundskolan. Det borde ju vara underförstått som fan om jag anger att jag utbildat mig på universitet mellan 2001 och 2007. Dessutom var massor med grejer fritext, ingen rullgardin med Lunds universitet här inte, här får man skriva i det själv. Dessutom fanns det så många olika typer av lärarutbildning att jag blev alldeles yr. Lärarutbildning, lärarutbildning allmänna ämnen, lärarutbildning gymnasiet, lärarutbildning grundskolans senare år, allmän lärarutbildning och lärarutbildning gymnasiet kärnämnen var alla kategorier som jag passade in under.
Ytterst märkligt.
Nåväl.
Nu har jag iaf fyllt i att jag jobbat och jobbat och jobbat och hoppas på att få jobba och jobba mer. Nu måste jag bara verifiera allt jag har fyllt i. Voj. Det blir ett dyk i pappershavet där hemma. Jag hoppas att jag har allt mitt shit, annars blir jag ledsen i ögat.

Något som inte gör mig ledsen i ögat är att jag på fredag ÄNTLIGEN har semester. Riktig semester. Ingen himla halvdan jävel på en vecka där man är omgiven av jobb både före och efter utan nu har jag semester... i all oändlighet? Förhoppningsvis inte, men förhoppningsvis iaf i fyra veckor.
Det vore nåt det.
Sen är jag villig att jobba igen.

Ge mig jobb!

1 kommentar:

Johanna sa...

Arbetsförmedligen?

Det är hur mycket som helst att skriva där.

Skönt att slippa sånt.

"Chaldea"