lördag 17 november 2007

Jämtlandssången

Här bjuds ni på Jämtlandssången på jamska, visksjungen av mig eftersom klockan var kvart i tre på natten och jag ville inte väcka grannarna med min patriotiska sång med risk för att bli klassad som terrorist. Håll till godo.

8 kommentarer:

caisa sa...

Åh vilken fin röst du har! Om det där var visksång skulle jag vilja höra dig ta i ordentligt. Skit i grannarna! =)

DK sa...

Håller med caisa!! Jättefin röst! Det var en käck visa också, och givetvis fattar man inget av texten, ha ha.

smultronben@hotmail.com sa...

Huga, pöjken min hitte at de hänne ikväll, och vi vart rejält blöt i ygan våre, vi ä på vej hemat Jamtland, och du skull vejt at de dra nar ve hörde de henne. Ge de int ståshe! Ha du na anne än visksången din, så sku vi ville ha`n. Och höre och spejle'n. Du sjong och kvillre så Storsjön blekne! Tack!!

iqguldfisk@hotmail.com sa...

det är första gången i mitt liv som jag nånsin hört denna på jamska och jag måste säga att jag har aldrig kännt mej så patriotisk som nu... "du gamla, du fria" släng dej i väggen!!!
Det är, som mamma sade, "rent av så man blir blöt i ygat"

David Grimfors sa...

Väldigt vackert. Nästan så man önskar man var jämtlänning bara för att få association till sången

Nils-olov Nilsson sa...

Helt underbart vackert. du borde försöka dig på en ordentlig inspelning med fiol och sånt för om det här var visksång så kan jag knappt föreställe mig hur vackert det skulle låta om du tog i.

Sonny sa...

Äntligen får man höra någon som sjunger den på bra jamska. Det är sådana här tillfällen man är stolt över att man är är från Jämtland. tack

Jesper sa...

Måste hålla med dig där Sonny :)