måndag 19 november 2007

Idioti och bitcheri

http://sydsvenskan.se/malmo/article280961.ece
Den här Troilius är ju för rolig. Först är hans försvar att kvinnan bara hittar på, kanske påverkad av den drog han givit henne. Ok, bortsett från drogen ett klassiskt våldtäktsförsvar. Sen är hans försvar att anledningen till att hans sperma hamnat i hennes underliv när han skulle ljusbehandla hennes bikinilinje var för att han har en sjukdom som gör att han måste onanera i tid och otid och därför gick omkring med färsk, levande, simmande sperma på händerna. Inte lika vanligt våldtäktsförsvar. Efter det blev hans försvar att hon varit med på hela grejen och det är därför som hans sperma hittats långt inne i hennes slida. Bingo, där har vi ett klassiskt våldtäktsförsvar (tm).

Nu har det tydligen kommit en teori om att Akademikliniken sänt denna kvinna (som fö. var sonens flickvän) för att smutskasta kliniken så att priset vid ett eventuellt uppköp skulle bli lägre.

Slutligen, utan vidare ansträngning: hon inbillar sig.


Kan inte det här slymot bara för guds skull inse att han inte kan slingra sig hur mycket som helst? (Tänk om han kan det?) Det spelar ingen roll hur mycket pengar han har eller hur skicklig han är som plastikkirurg. Att våldta någon när denne är fullt och fast i ens våld är det värsta man kan göra kort efter att mörda någon när man är färdig.
Gud vet vad mer han har gjort på den där äckliga kliniken.
Jag hoppas att han får en riktigt fin behandling i fängelset.
Jag bättrar på mina bitchpoäng med cirka 0,2 bitchpoäng. Jag ska iväg halv 8 och har meget bråttom innan dess. Jag ska nämligen tvätta och denna tvätt blir vanligtvis färdig vid 20 kanske 20.30 och inte en timme innan det. Men nu gjorde jag några mixtringar och kommer att hinna precis. Så kommer jag ner och vad ser jag, någon jeppe från lägenhet 32 har tvättstugan. Min tvättstuga på MIN tid. Så jag funderar lite på vad jag ska göra. Ska jag gå upp och höra vad i helvete? Nej, jag tänkte att jag skulle vänta ett ögonblick. Mina dyrbara minuter tickar iväg (för att jag inte hade nog med bitchpoäng för att kunna gå upp och ringa på fyra minuter över 17). Tio över kommer en kvinna ner och ber så mycket om ursäkt men påpekar att klockan ju faktiskt bara är 17 "Nej", säger jag "klockan är tio över" och ler inte. Det kanske låter futtigt, men för mig, att inte le när jag möter en människa på det här sättet i vår gemensamma tvättstuga är enormt. Hon kände kanske eventuellt (säkert inte) av att det är det värsta jag vet när någon inte har disciplin nog att sköta tvättstugan och tiderna (och få undan sitt shit!). Så går vi in och hennes tvätt - what do you know - är inte torr. Får hon ha kvar den? Jamen det är ju klart. Men hon kommer ju inte in när det är jag som har kolven, så hon frågar när jag ska ner igen och jag svarar kvart över 18.
Jag tänker gå ner 20 över 18! Va, va? Vad säger ni nu då?
My my. Jag är en skam för alla bitchpoäng.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du, tvättider är heliga. Jag håller med dig. Och du skulle sagt halv sju, så hade du hunnit låsa igen innan hon kom ner.

cyklista sa...

Det finns mycket i fallet med trollet som massmedia förbiser. Det är lättare att måla ut en läkare i maktposition som ond. Vi som vet mer, tycker massmedia inte belyst en viktig faktor.

Helena sa...

Det är omöjligt att svara på detta inlägg... men om du läser igen får du gärna utveckla. Är det någonting i rapporteringen som är osant?

Anonym sa...

Media förvränger allt så fruktansvärt mycket. Alla journalister har redan bestämt sig för att han är skyldig, självklart är det lätt att få med alla som läser tidningen/ser på nyheterna då. Jag är övertygad om att denna golddigger (23-åringen) ljuger.

Helena sa...

Tja, nog är det väl så att media förvränger saker, därför valde jag att inte ens ta upp det här med agenter hit och dit, men vad jag däremot måste tro på är rättsystemet och faktum är att han är dömd för detta brott.