måndag 21 juli 2008

Ursäkta?

Kan man inte bli dömd för våldtäkt ifall man har mördat den man våldtog? Jamen vad bra då. Då kan man ju göra allt möjligt elakt ifall man bara mördar personen efteråt. Detta är i alla fall vad Silbersky påstår och han lär ju veta.
Jag vet inte... det kan verka absurt med 250 år i fängelse som i USA, men på något sätt sänder det ut en signal att varje missgärning räknas.
Det finns ju inget "grovt mord", om man har torterat innan man mördar så måste det väl ändå vara värt ett högre straff än om en misshandlad hustru till slut får en knäpp och skjuter ihjäl sin man? För att bara ta ett exempel.

Han ber om ursäkt det äcklet. Han menade inte att någon skulle dö, han är ledsen och gråter till och med. Krokodiltårar säger jag. Om han verkligen skulle inse vad han har gjort och verkligen ångra det så skulle han försöka ta livet av sig, om han var en normal människa hade han haft sådan själssmärta att han inte kunnat prata om det så fritt som han verkar göra nu. Gråt eller inte.
Äckliga jävla ursäkt till människa.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag hoppas att han får ett långt fängelsestraff där han tappar tvålen ofta. Jag hoppas också att han till slut till fullo inser vad han har gjort och att han plågas av det i all evighet.

Må djävulen ta dig din äckliga jävel.

1 kommentar:

Chaldea sa...

Nekrofilia tror jag det heter. Att ha sex med döda människor.