onsdag 1 oktober 2008

3:s support hemsöker mig


Jag blir mer och mer irriterad när jag tänker på det där supportsamtalet jag hade med 3 häromdagen. Det var ju som om jag inte pratade med supporten utan med någon säljare av något slag. Oerhört irriterande.

Om min vara inte fungerar, så erbjuder han mig att FÖRLÄNGA skiten OCH BETALA för en lika crappy vara igen. Det var det dummaste jag hört.

Det är så dumt att jag har bestämt mig för att sluta ha 3 som internetleverantör. Hade supporten istället varit kompetent och hjälpt mig att hitta det som verkligen var fel (en bugg i deras helt värdelösa programvara) så hade jag ju haft en god och positiv känsla gentemot det där företaget och antagligen förlängt mitt abonnemang. Nu blir det inte så utan idag har jag helt sonika bytt leverantör och hoppas att det kommer att funka fan så mycket bättre.

Jag fattar inte hur det tänkt de som kom på den här programvaran som kommer med 3-modemet. Den första man fick börja använda, för ungefär ett år sedan, var det mest tungrodda lilla skitprogrammet någon någonsin skådat. Det la sig överallt och kraschade datorn otaliga gånger. För att inte tala om att det såg ut som något gjort av en gymnasist anno 1998.

Sen uppdaterades programmet (i all hemlighet, vi användare fick ingen information om att man kunde uppdatera det på 3:s hemsida) och grafiken var ju något förbättrad. Det såg inte längre ut som Windows 3.11 men det var precis lika tungrott och stort och återigen: det kraschade datorn så fort man försökte göra något med det.

Så nu för en vecka sedan uppstod en bugg som gjorde att den inte hittade något nätverk. Jag hade flyttat datorn, jag hade haft den under dagen på jobbet och när jag kom hem till Malmö så visade det sig att det inte fanns något nätverk.

Det hela var ju självklart en bugg som min goda och mycket kapabla Nicklas ordnade åt mig, men det borde ju supporten också kunnat göra!

För fan.

Så nu är det tack och adjö. Vill jag surfa på tåg eller hemma hos mor och far blir det med mobilen eller så skaffar jag ett mobilt bredband med en annan operatör.
Nu hoppas jag att den här jag har beställt håller vad den lovar och är fantastiskt, häpnadsväckande sketabra.
Man kan ju hoppas.
Jag får iaf en digitalkamera, vilket var quite nice.
Adieu!

1 kommentar:

Bredband + Digitalkamera? sa...

Var det denna erbjudandet med digital kamera du beställde?

http://www.deals.se/deal_1295168574.htm