tisdag 28 juli 2009

TJATA!

Snälla söta nån då. Ska Zlatan byta? Ska Eto'o gå med på det? Kommer det att kosta många hundra miljoner? Spelar det någon roll vad Eto'o säger? Hatar Mourinho Zlatan nu? Har de aldrig tyckt om varandra? Var Zlatan aldrig älskad? Är Zlatan i Sverige? Skriver Zlatan autografer? Ska Zlatan gå igenom en läkarkontroll? Men har Eto'o verkligen sagt ja? Är Eto'o lika värdefull som Zlatan? Har Zlatan lämnat Inter? Har Zlatan kommit till Spanien? Har Zlatan brutit handen? Ska Zlatan opererera sin hand? Tycker Spanien om Helena Seger? Måste Zlatan fly från sina fans? Kommer Zlatan att missa försäsongen? Är Zlatan lycklig? Vilket nummer kommer Zlatan att få? Säljs det redan Ibrahimovic-tröjor?

Har det aldrig någinsin förut i hela världshistorien skett en transfer?
Man skulle kunna tro det.

Det enda vackra i det här verkar vara att de flesta medier efter x antal år äntligen insett att man inte behöver byta ut alla s i Zlatanrelaterade nyheter mot z. "Zlatans superkvinna" såg jag någon tidning som hade som rubrik. Det måste ha kliat som fan i fingrarna på alla runt omkring, men så var det väl något smartass som kom på att alla rubriker och ingresser som hade med Zlatan att göra under det senaste decenniet hade gjort just det stilistiska tricket.
"Ok då" sa alla på redaktionen med hängande huvud, och ingen ville egentligen se sidan när den kom i tryck. En förlust av fiffighet. En fiffighet slängd i papperskorgen. Fy Fabian!
Allvarligt talat.
Sluta nu.

Aftonbladet
Aftonbladet
Expressen
Expressen
Sydsvenskan
Sydsvenskan
DN
DN

Inga kommentarer: