fredag 25 april 2008

Sitta på motorhuven?

Jag fick en kommentar angående mitt förra inlägg:
Hej Helena! Vill bara tydliggöra att vi demonstranter var inte alls nöjda med slagsmålet. Vi är emot våld men tyvärr blev stämningen ganska hätsk när två av oss precis blivit överkörda och någon försökte upprepa samma sak. Men inte ens då ska vi ta till agression. Vi andra avbröt ju slagsmålet direkt.
mvh
Jan

Det i sin tur var angående demonstrationen här utanför mitt hem.

Jag ska bara förtydliga att jag när jag skrev "och demonstranterna verkade nöjda" menade att de var nöjda med att det var så snabbt över. Ingen verkade vilja ge sig ut på någon åt krigshållet ledande stig.

Jag tycker att det är en utomordentligt fiffig idé att demonstrera på det där sättet och det var synd och ren idioti och galenskap att den där mannen bestämde sig för att köra rakt igenom. Det var dessutom väldigt fiffigt hur demonstranterna släppte igenom stadsbussar, något som jag heller inte var så tydlig med i förra inlägget.
Demonstranterna slöt sig sen enormt snabbt och släppte inte igenom de bilar som klistrat fast sig bak på bussarna och hoppats komma igenom på det sättet.

Däremot tycker jag att det var helt fel att sätta sig på den blåa bilen och också fel att banka på den med plakatskaftet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Människor som avsiktligt blockerar trafiken förtjänar att hamna på en motorhuv.

De här människorna tycker bara att det är roligt att vara MOT saker, oavsett om det rör sig om marknadsekonomi, tryckfrihet, Israel, bilar, kärnkraft, frihandel, globalisering.

Gröna balkongen högst upp sa...

Hurra, vi är grannar!

vänsterwiki sa...

Nästa gång hoppas jag polisen använder batongerna. Bank ska de ha, alla som hindrar folk som försöker ta sig till arbetet.